Vakmanschap  Houten kozijnen  Kunstof kozijnen

Uw dakkapel op maat gemaakt

​Heeft u een nieuwe dakkapel in Maastricht? Alle dakkapellen worden op maat gemaakt met kunststof of hardhouten kozijnen. Uw dakkapel wordt met onderhoud- en milieuvriendelijke Trespa of Plastisol bekleed. Het is ook mogelijk om duw dakkapel binnen af te werken of eventueel te isoleren.

Hoe gaat Dakdekker R. de Pauw te werk? In overleg met u komen wij bij u langs om alles met u door te nemen, aansluitend meten wij de grootte van de dakkapel en bespreken de mogelijkheden. Ook wordt u geadviseerd over de materiaalkeuze. Daarna wordt er een geheel vrijblijvende offerte opgesteld. Het tijdstip van uitvoering vindt altijd in onderling overleg plaats afhankelijk van nog lopende projecten.

 

Wat zijn de voordelen van Trespa en Plastisol?

Trespa bekleding is: onderhouds- en milieuvriendelijk, buigbaar, lange levensduur, in allerlei kleuren verkrijgbaar, weerbestendig, sterk, verkrijgbaar in standaard kwaliteit of brandvertragende kwaliteit.

Plastisol bekleding is: onderhouds- en milieuvriendelijk, buigbaar, lange levensduur, lichter dan staal en aluminium, weersbestendig, sterk.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-21.00 uur
op 043-362 20 21 of 06-15 44 44 73. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier invullen.
Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.